♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Friday, November 12, 2010

♥ Gucci C@fe ♥

hary nih tak der citer menarik pow tapy ai nak share ngan uolls ngan satu tempat menarik if uolls nak lepak kalau gi Ginza. sebenarnya cafe nih kawan ai yang suggest suruh gi katanya best...thanx yer lin *^_-*...bulan January kalau tak salah ai gi...dah lama kan..
Gucci cafe memang malatop la...masa 1st tyme sampai kat Gucci building tercari gak kat mana gucci cafe nih sebab tak ada kat signboard pow...then ask the staff dia orang suruh gi tingkat 3 (kalau tak salah :-P)
ok ni ai di depan Gucci building...banyak tingkat juga kat dalamnya...1st floor untuk ladies handbag.
lepas kuar dari lift ni benda pertama ai nampak @_@

kebetulan masa ai sampai tuh tempat dah full so kena isi nama kat counter lepas tuh kena tunggu our turn.
sempat snap pic sebelum ke table :))

Yang best tempat nih sangat santai....satu lagi ai suka tengok waiter dia orang dari hujung rambut sampai hujung kaki semua pakai brand Gucci ♥ ♥♥ ...bagi tourist yang tak pandai cakap nihongo tuh don't worry sebab dia orang can speak english :-p

kat bawah ni antara menu yang kiter orang order::


capucino ¥900 (RM34)



tiramisu ¥1600 (RM60)


hot chocolate ¥900 (RM34)


Gucci chocolate ¥300 (RM11)

kalau nak order kek tu jangan malu tanya the ingredient k...tapy cafe nih tak buley lepak selalu sebab bisa bankrupt hukhukhuk :D


last pose sebelum balek


dekat counter nak bayar tuh ada chocolate if nak beli bawa balik,banyak jenis so pilih jer nak yang mana ,insyaAllah lepas ni plan nak gi furla or Bvlgari cafe pulak ☆〜(ゝ。∂)

Most Beautiful Memory ♥♥


6 comments:

ADEEYA said...

OMG tiramisu tu look yummy ~

♥L@dy @yU♥ said...

hye adeeya thanx sudi singgah
mmg yummy...terangat sgt :))

FaiHash said...

kaka ayu...curlast uols! :pompom: ai loike LOVE yg capucino tu okeh...melertss gituh! hiks!

♥L@dy @yU♥ said...

gugugagap dak hahaha
feeling owg kayer :-p

Syaima' said...

hehehe.ade dlm my list tempat nak pegi this september!kakak nak shopping saye, g cafe cukup la haha.

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

sep turun tokyo ker??? meri berjumpaaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...