♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Tuesday, December 7, 2010

♥Disney Sea♥

sepatutnyer entry ni publish last 6 month a go but masa tue ai pemalas giler nak update blog...start november baru rajin berblog nih o(≧▽≦)o
early summer kiter orang pergi disney sea...kira 2nd tyme dah ke sana. ..selalu pergi naik densha/train , tapy last tyme masa kiter orang pergi tired
giler nak jalan so decide kali ni drive jer. tak kisah disneyland or disneysea semua tak pernah buhsan....
tak banyak attractions kami sempat naik sebab hujan le
bat petang tu....spoil mood ai nak bersuka ria taw :(
parade pow tak sempat nak tengok sebab hujan
....lagipow parade kat disney sea di buat di tengah tasik....disneysea ni tak banyak attractions yang kids buley naik if tinggi tak lebey 110cm...tak sama macam disneyland.....lagi satu kat disneysea ada jual beer tapy kat disneyland tak der...
antara attractions yang sempat kami naik tower of terror,
disneysea transit steamer line,storm rider,journey to the center of the earth , 20,000 leagues under the sea, jumpin` jellyfish..blowfish balloon race,the whirlpool,The Magic lamp theater, caravan carousel,indiana jones adventure: temple of the crystal skull & aquatopia...
tapy dalam semua attractions ai paling gayat naik tower of terror...seriously takut...benda ni macam kiter naik free fall.
ni lah tower of terror tinggi ooo masa dia jatuh...mcam nak gugur jantung rasanyer

tak perasan bila camera snap pic nih...kowai giler...ai asyik tutup mata jer.

kat attractions journey to the center of the earth jadi model kejap (((o(*゚▽゚*)o))).
attractions ni kena naik macam kapal selam turun kat
laut kat bawah tue ada macam².

aquatopia- best naik yang nih....pusing
² dalam ayaq!

ai @ Arabian coast attractions....masa n
i hujan turun dengan lebatnyer :((

lepas puas berjalan² kami cari tempat makan plak...puas pusing nak carik yang paling best dan ok...finally decide makan kat resturan sakura.

ni set makanan ai...oishii sou

ni plak set makanan my darl semua pilih salad ng
an seafood jer...yang lain tak buley makan...

tengah hujan pow orang sanggup tengok parade ni...semangat betui orang japan...ai melarikan diri sebab hujan lebat, kasut dah basah kaki jadi sejuk so tak sanggup nak tenggu tengok parade nih...tak per next tyme buley datang lagi, bukan jauh pun.
baca dalam paper hary itew katanyer disneyland next year akan naikkan harga ticket masuk sebanyak ¥2000...now harga ¥5800 rite.

Most Beautiful Memory ♥♥



2 comments:

FaiHash said...

best nya kaka ayu :(
seronok tgk kaka ayu jalan2 dkt sana..huwaaa

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

ijah chomell
nak datang pow buley sebab AA kan ada
now everyone can fly :))
murah jer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...