♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Friday, December 21, 2012

♥ Captain Line ♥


snap guna iphone...weather tak berapa nak elok hari tue...cloudy & windy 


Previous n3 ai ader citer about densha/train accident ngan keta khen then route ke USJ di tutup... option yang darl pilih ialah naik boat ke USJ. Actually plan naik boat ni memang ada dalam weols punya plan asal buat tak sangka kena ambil round trip.


 counter in Osaka Aquarium Kaiyukan.


The Captain Line is a sea shuttle service linking tourist spots on the Osaka Port. It operates two main routes: one links Osaka Aquarium Kaiyukan and Universal City Port in 10 minutes by the “Captain Line” (adult: ¥600 (one way)/¥1100 (round trip), child: ¥300 (one way)/¥550 (round trip)).


our tickets 


One of the features of the Captain Line is that members of the staff operating the service, including boat crews, are all women, which is rare in Japan....clap clap clap *sugoiii this part... salute*


my heart ,my soul & my heroes ♥♥♥♥♥


beratoq elok2 na


captain yang kawaii & friendly (o^^o)


nasib baik orang tak ramai so boley buat "boat ni weols yang punya" ngeeeee (@ p @)


nice view


serious 寒い/cold kat atas ni...but senyum kena maintain gituew khennnn m(._.)m



Ai think if naik boat ni waktu malam lagi best boleh layan night view yang sangat awesome kat sini. Masa 夏/summer memang ramai naik boat ni. Uols should try when terjah USJ or kaiyukan.




nota ibu jari manis ai:: wootz wootz start tomorrow weols kat 日本 dah 冬休み/winter break in sha Allah until early 2013. May be this blog pun 休み/cuti gak ngeee. Happy new year & enjoy ur holiday uols. Hugs ketat².









21 comments:

ieda said...

bestnya dikk
haa macam naik cruise lah nie kan ..
memang nampak cuaca sejuk tuu ...
walau ada matahari ..

view dia pun cantik2 ..

Anum said...

bestnya sis
suka tgk gambar2 dlm blog sis

MizzTina said...

epi new year..jgn la cuti lelama!!

Zana Adieyza said...

comel jer gmbr no.4 tu.. hihihi.. kak, kasut boots pink tu cantikkkkk!!

cantiknya pemandangan dekat gambar last tu.. nice sgt2!

abah khalisha said...

wah bestnya berjalan di sana..

Nadiah Sidek said...

memang dah macam bot sendiri je :D

Ijah EmoTemo said...

wehooo! syoknya uolsss.... ;)

happy holiday utk belog uols :p

Sidratul Muntaha said...

syoknya cruz..
tingin jugak buat bodo2 punya kat mines tpi tkut busyuk je..
jepangkan orangnya pembersih..

Cik Awin said...

wah...sonoknya kak...

lieyalatif said...

wahhhhhhhhhhhh....kire okey ape dpt naik boat gini...best2....teruja lieya tgk hah.....selesa n best kan boat tu..

selamat bercuti3 dear...amik pic byk2 n update kami tau...

Jemarisuri said...

suka2...mesti bot tu ikut suka nk duduk kan...mcm dh jadi tauke bot plak...hikhik..

hepi holiday ayu..nti kasi cite best2 lagi ye...^^

ct kektus said...

kalau malam komfem lagi best tuu. siap boleh menghayati keindahan bintang2 dan bulan. eceh. :D

Teratak Hami said...

Akak suka naik cruise, rasa romantik je walaupun setakat naik cruise kat Sg Melaka .. hehe

Yong Is My Name said...

wawaawaaa..
manyak jeles!

Asrul "iLham" Sany said...

curlast sgttt.... jejalan ni best kannnn....

FnF Simple Life said...

wah3x, best tu dpt naek boat kat osaka... mantain je pakai coat nipis...hik3x...btw, selamat bercuti pnjg sempena cuti tahun baru nih... ;)

Sherwieyna Muzzawer said...

seronok je tengok gambar2 sis ni, semua tempat yg korang pergi best2 je. sis pun nampak comel je :)

Aziela said...

Waa...kagumnya akak.

sitiezahim said...

seeejuuuukkkkk....gegege...hehehe :D

LYAfrina said...

cantiknyer view....
bestnyer naik cruise..suka la si hero kecik tu kan..

lizz said...

waa bestnyer..kemain seronok tengok adam naik bot tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...