♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Monday, December 10, 2012

♥ Amity Landing Restaurant (USJ) ♥



classic restaurant.. (((o(*___*)o))) 


Konchiwa uols , today ai wanna share about our lunch at USJ hari tue. Weols lunch agak lewat gak la around pukul 1 pm gituew. Masa nak masuk JAWS attraction ternampak restaurant yang best ni, so terus decide nak try lepas naik boat nanti. Restaurant ni memang dekat ngan tempat turun lepas naik boat tengok jaws tue.


hati meronta² nak try sebab tengok macam best jer soft crab burger tue...menu ni untuk lunch jer...menu for dinner lain plak.


antara view yang sempat di snap dalam ALR ni.


our meals ...Ai & darl pilih set soft burger crap & adam pilih shrimp burger.


my heroes...hungry ekkk. 


serious sedap giler soft crap burger ni uols....ketagih nak makan plak...1st time makan soft crap burger gini...oishiikatta.


desert si adam....jelly jaws dalam tue ada mikan/limau then bentuk jaws buat from vanila eskrim hukhuk kreatif giler khen??...ok nak cherita sket bab jelly ni. Ader 2 jenis, yang guna air & minyak...so as muslim ambil la yang buat from air sebab dia tak letak gelatin yang guna minyak memang guna gelatin. Nak makan kat negara bukan islam ni kena rajin tanya ingredients etc ...


best giler view kat sini...nampak orang naik boat kat JAWS attraction tue.


ni total rega lunch hari tue ¥4390 (RM163)...set ai ngan darl ¥1400(RM52) setiap satu, set adam plak ¥1200(RM44)  & jelly ¥390(RM14)..bila convert ke RM memang nampak mahai giler...but rega biasa kat sini...(o^^o)











16 comments:

MizzTina said...

seramnya nk makan klu semua ada jaws..hahaha

Anum said...

wow bestnya
bila la anum dpaat pg sane

Ijah EmoTemo said...

tgk burger pagi-pagi ni rasa lapar burger pulak T_T

Nadiah Sidek said...

ok la ada crab & shrimp burger. sini setakat ni tak pernah jumpa

Aziela said...

Kenapakah akak rasa fries tu nampak macam delicious... Aduh...

lieyalatif said...

fuh harga telan air liur lieya tgk...ye laa tu dah convert duit kite kan heheehehe

tapi siyes....teliur gile tgk wooooo...bende baru tuh....suke tgk packaging die gak...cantik...

sudipVSsenduk said...

bila makan burger tu mesti bunyi krup krap krup krap, jealousnya...

hazila said...

Cute jelly bentuk jaws tu...

Teratak Hami said...

Akak mkn soft crab cheese kat sarawak. Super delicious.

Apa rasa jelly tu? Ingatkan lilin .. hehe

Asrul "iLham" Sany said...

untung dapat darl yg suka jejalan ni kannn... :)

Jemari_Suri said...

x berani plak nk mkn ada rupa jaw ituuu..hihi

LYAfrina said...

mmg cantik la tempatnyer...

Sherwieyna Muzzawer said...

Tempat yang awak selalu pergi ni cantik n best2 lah. setiap kali singgah sini, teringin sangat nak pergi tempat2 yang awak selalu pergi tu..hehehehe

❤Kamsiah❤ said...

jely jaws kaler biru...betul2 unik dan kreatif depa nooo

ct kektus said...

jelly tu nampak unik. :)

Kesuma Angsana said...

wah bestnyer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...